WaterProject

Ter afsluiting van het Comeniusproject 2008-2010 werd in mei 2010 en week van het water gehouden. In alle groepen werd gewerkt aan het thema water.

Het hoofddoel van het project was om kinderen het belang van schoon drinkwater te leren kennen en het belang van leven met en beschermen tegen water in Nederland en de wereld.

Tijdens dit project hebben we intensief samengewerkt met het waterschap Noorderzijlvest. Samen hebben we de aftrap verricht voor de actie Beneden NAP, veilig voor de zee! Een gezamenlijke werkweek met onze partnerscholen en een groot feest waren de afsluiting van een spetterend project.

Hierbij werd ook nog eens 2500,- opgehaald voor een goed doel nl. wandelen voor water van Simavi

Klik hier voor foto's