Basisschool 't Groenland

Organisatie

Team

Ons team werkt met heel veel plezier op op onze mooie dorpsschool. Naast de leerkrachten maakt ook een Intern Begeleider en een conciërge deel uit van het team. Daarnaast bieden wij ook dit schooljaar weer de gelegenheid aan verschillende stagiaires om bij ons ervaring op te doen.

Alle teamleden stellen zich hier nog een keer voor.

Directie

De directeur van de Venhuisschool is Angèle van der Star. Zij is doorgaans op maandag en donderdag aanwezig. Haar exacte werkdagen worden tweewekelijks vermeld in de nieuwsbrief.


De directeur van de Venhuisschool is eindverantwoordelijk voor de schoolorganisatie. Zij wordt hierbij ondersteund door het onderwijsbureau van de stichting Marenland en de algemene directie van het schoolbestuur. Angèle is als schoolleider geregistreerd bij het nieuwe SRPO (Schooleiders Register Primair ONderwijs) en erkend als register directeur.

Angèle van der Star

 

Marenland

De Venhuisschool maakt deel uit van het schoolbestuur voor Openbaar Onderwijs Marenland. Deze stichting verzorgt het openbaar onderwijs in de gemeenten Bedum, Ten Boer, Loppersum, Appingedam en Delfzijl. Voor meer informatie over het schoolbestuur verwijzen wij u graag naar www.marenland.org

Get Adobe Flash player Brede kijk op de wereld Samen Goed onderwijs Alles op één plek Veilig
Van Berumstraat 2 9785 BG ZUIDWOLDE GN Tel.: 050 - 30 13335 info@venhuisschool.nl