Basisschool 't Groenland

Karakter

Basisschool 't Groenland (De Venhuisschool en De Akker), daar gaat een wereld voor je open

Ieder kind op deze wereld is uniek en daarom krijgt elk kind bij ons op school, de kans zich op zijn of haar niveau optimaal te ontwikkelen en te ontplooien. Wij hebben hierbij oog voor de wereld om ons heen. We doen dit als leerkrachten graag samen met de kinderen, de ouders en het dorp. Rondom en in onze school zijn veel voorzieningen, zoals een sporthal, twee ruimtes voor naschoolse opvang, een peuterspeelzaal, een kinderdagopvang en een groot speelplein. 

Schooljaar 2015-2016 vormen we de samenwerkingsschool Zuidwolde 't Groenland: CBS De Akker en Ob Venhuisschool.

‘t Groenland is een basisschool voor christelijk en openbaar onderwijs. Een school die toegankelijk is voor alle kinderen zonder onderscheid van godsdienst en sociale of etnische achtergrond. Derhalve besteden we veel aandacht aan de overeenkomsten en bindende factoren in onze maatschappij, maar laten ook de verschillen tot hun recht komen. Op deze manier hopen wij dat kinderen met plezier naar school gaan, waarbij zij zich volledig kunnen ontplooien, maar ook leren rekening met elkaar te houden.

 

 Dorpsschool - Kleinschaligheid - Veilig Brede kijk op de wereldKindvoorziening - Alles onder één dakSamenGoede   resultaten

Get Adobe Flash player Brede kijk op de wereld Samen Goed onderwijs Alles op één plek Veilig
Van Berumstraat 2 9785 BG ZUIDWOLDE GN Tel.: 050 - 30 13335 info@venhuisschool.nl