Groep 3-4

Petra Moes en Corry Seinen

Groepsleerkrachten groep 3.

Wat vinden we belangrijk?

In deze leeftijdsgroep gebeurt er veel op het gebied van de sociale ontwikkeling. Niet elk kind ontwikkelt zich daarin gelijk en soms heb je daar een beetje hulp bij nodig. Daarbij proberen we elkaar te helpen omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zich fijn voelt in de groep. Het is heerlijk om naast het hard werken ook gezellige, leuke dingen samen te ondernemen. Daarvan staan hieronder enkele voorbeelden.

En verder ...

• hebben we Sinterklaas op een bijzondere manier ontvangen!
  • zijn er prachtige kunstwerken gemaakt voor het Comeniusproject waarvan er in de gang nu een mooi overzicht hangt. Hierbij hangen ook de kunstwerken van kinderen van de buitenlandse partnerscholen.
  • heeft juf het Engelse boek "Sir Scallywag and the golden underpants" voorgelezen. Ieder heeft hierna een eigen "golden underpants for the king" ontworpen