Goed onderwijs

Onderwijsvisie : Klassikaal onderwijs met oog voor het individu

We hebben een overzichtelijke school waarin we klassikaal onderwijs geven met oog voor de verschillen tussen kinderen. Wij creëren een rustige en gestructureerde omgeving voor de kinderen. We doen dit als team van vakbekwame leerkrachten dat permanente aandacht heeft voor verbetering. Er is veel aandacht voor rekenen en taal omdat we deze basisvaardigheden belangrijk vinden. Ook hebben we oog voor de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. We volgen de ontwikkeling van ieder kind goed en bespreken dit met de ouders. Deze aanpak zorgt ervoor dat onze leerlingen al jaren goede resultaten halen en daar zijn we best trots op.

Er is veel aandacht voor rekenen en taal!