Nieuws

Beëindiging directietaken Angèle

 

Beste ouders, verzorgers en andere belanghebbenden, 

 

Samen alweer geruime tijd op weg naar Kindcentrum ’t Groenland. Een krachtige en duurzame ‘groene’ school voor alle kinderen in Zuidwolde. Vier en een half jaar geleden, ben ik met veel enthousiasme gestart als interim directeur van Ob Venhuisschool. In voorjaar 2012 werd ik vast benoemd. Nu is voor mij het moment aangebroken om afscheid te nemen van Zuidwolde. Wellicht voor u en collega’s sneller dan verwacht. Een dubbel gevoel, ik koester het goede contact met de kinderen, de ouders en het team in Zuidwolde. Ook hecht ik aan de fijne samenwerking met de collega’s van het
onderwijsbureau Marenland en algemeen directie. Tegelijkertijd heb ik enorm veel zin in de nieuwe functie van directeur obs ‘De Feniks’, een school in de stad Groningen onder bestuur van O2G2. Na de kerstvakantie neem ik de taken van de huidige interim directeur over. De komende twee maanden zal ik de werkzaamheden in Zuidwolde met passende aandacht afronden zodat de overdracht van mijn taken zorgvuldig zal verlopen.

 

Dank voor de hartverwarmende kaartjes, mailtjes en attenties.

 

Groetjes, Angèle

 

 

 

 

Get Adobe Flash player Brede kijk op de wereld Samen Goed onderwijs Alles op één plek Veilig
Van Berumstraat 2 9785 BG ZUIDWOLDE GN Tel.: 050 - 30 13335 info@venhuisschool.nl